• GRATIS VERZENDEN VANAF 100 EURO MET CODE GRATISVERZENDEN
  • OP WERKDAGEN VÓÓR 15:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN

Meer informatie over 10 Days, waar staat het merk voor en wat houdt het merk in?

Gepubliceerd op 17 december 2021 om 16:59

10 Days is bij veel van onze consumenten bekend en het is een erg populair merk onder de consumenten van LEV!. Maar waar staat het merk nu eigenlijk voor? In deze blog kunt u meer informatie vinden over het merk en waar het merk nou precies voor staat.

  1. Laten we ter allereerst kijken naar het startpunt van 10 Days, het merk is opgericht in 2007 door twee vrouwen die vrijheid enorm belangrijk vonden. Om deze reden is de term en gedachte freedom gebruikt in alles wat 10 Days doet. 10 Days is van mening dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en geloven daarom ook niet in trends en fast fashion.

    Buiten het feit dat vrijheid enorm belangrijk is voor het merk 10 Days hebben ze ook enorm veel aandacht voor detail. 10 Days is van mening dat iedere stap en handeling in het productieproces zorgvuldig en aandachtig ingevuld dient te worden.
    10 Days staat voor duurzame kleding die eindeloos mee kan gaan, om deze reden ontwerpt 10 Days kleding die kwalitatief hoog zijn. 10 Days produceert de kleding van duurzame, milieuvriendelijke materialen, ook is het belangrijk dat de kleding onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd wordt.

    Om deze punten te verzorgen zorgt 10 Days ervoor dat alle werkplekken veilig en prettig worden ervaren door de medewerkers van 10 Days. Dit geld bijvoorbeeld in de winkels van 10 Days, maar denk ook aan georganiseerde fotoshoots, filmopnames, modeshows en andere activiteiten.

  2. Buiten het feit dat kleding van het merk 10 Days verkocht wordt op de website en winkels van 10 Days, wordt de kleding ook verkocht in andere kledingzaken en webshops zoals LEV!. Het feit dat 10 Days verkocht wordt in kleinere kledingzaken is erg prettig voor de consument die graag kleding wilt aanpassen en fysiek wilt zien in plaats van een afbeelding online. Bij LEV! is het merk enorm populair en probeert de winkel je te helpen met het uitzoeken van een leuke outfit.

Op de onderstaande afbeelding is een gave wollen coat van het merk 10 Days te zien als voorbeeld van de kleding die wordt aangeboden.

Vind u dit nou een gave jas? Koop deze dan hier op onze webshop!

 

Wanneer je interesse hebt om de kleding van 10 Days aan te passen, twijfel dan uiteraard niet om een kijkje te nemen in onze prachtige winkel. LEV! zal u zo goed mogelijk helpen bij het uitzoeken van een outfit die bij u past. Ook worden de kledingstukken van 10 Days aangeboden via de webshop van LEV!, de kleding van 10 Days is te vinden op deze pagina.

We helpen u graag bij het uitzoeken van een outfit en staan te popelen om u te zien in onze winkel. Wilt u nou meer informatie over fashion en kledingmerken? Neem dan een kijkje op onze socials!

 


«   »